NL EN

Het is toegestaan om op onze sloepen te gaan varen met maximaal:

  • Luxe sloep en sloep: max 4 personen en 2 kinderen t/m 12 jaar

  • Honden zijn welkom op al onze boten

Groepen NIET toegestaan:

Onze sloepen zijn geschikt voor gezinnen en echtparen. En worden niet verhuurd aan jongerengroepen, voetbalteams, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten etc.

Onze sloepen

Onze sloepen zijn geschikt om te gaan varen met max 4 personen en 2 kinderen t/m 12 jaar. Al onze sloepen zijn voorzien van een Biminitop. Deze zorgt voor schaduw in de sloep. De luxe sloep heeft een stuurconsole.

Let op: verhuur vanaf 25 jaar.

Huurprijzen:

Sloep: € 120*

Luxe sloep: € 140*

*Prijzen zijn excl. brandstofkosten. Gemiddeld verbruik ongeveer € 17,50

Ideaal om met je partner of gezin een mooie dag te beleven. Voor de kinderen zijn er zwemvesten beschikbaar (bruikleen). Deze dient u wel vooraf te reserveren, dat kan eenvoudig online. Ook is het mogelijk om met onze sloepen te vissen. Let op: u dient in het bezit te zijn van een voor het gebied geldige visvergunning. Een dagvergunning (voor volwassenen en voor de jeugd) kunt u eenvoudig online reserveren. Deze ligt op de dag van vertrek voor u klaar.

U heeft geen vaarbewijs nodig voor het besturen van onze sloepen.

Uw trouwe viervoeter is ook van harte welkom op al onze boten, geef bij uw reservering aan als uw viervoeter meekomt. In de Biesbosch is uw hond ook welkom. Op de meeste plaatsen dient de hond echter wel aangelijnd te blijven.

Verhuurtijden van 1 april t/m 31 oktober (online ziet u welke tijdsvlakken op welke dagen mogelijk zijn):

Dag: 9.00 uur tot 18.00 uur. Ophalen tussen 9.00 en 11.30 uur. De sloepen dienen vòòr 18.00 uur weer bij onze ligplaats afgemeerd te zijn.

Sloepen

De Whaly 450 is een volledig recyclebare sloep van Polyethyleen, deze wordt in Nederland geproduceerd. Zijn geschikt voor maximaal 4 personen en 2 kinderen t/m 12 jaar. Wij varen met betrouwbare en zuinige Honda motoren. Wij dragen er zorg voor dat onze vloot up tot date is en blijft. 

Praktisch

Wij hanteren geen borg maar wel een eigen risico van € 125,-. Deze hoeft u niet vooraf aan ons te voldoen. Maar wordt bij schade in rekening gebracht en dient direct per pinbetaling te worden voldaan.

Lees ook onze veel gestelde vragen.