NL EN

COVID-19 Voorwaarden

Het is toegestaan om volgens de huidige maatregelen op onze sloepen te gaan varen met maximaal:

  • 2 personen

  • Eén gezamenlijk huishouden tot maximaal 6 personen

Onze sloepen

Onze sloepen zijn op dit moment (ivm COVID-19) geschikt voor max 2 personen of één gezamenlijk huishouden tot maximaal 6 personen. Let op: verhuur vanaf 25 jaar.

Ideaal om met je partner of gezin een mooie dag te beleven. Voor de kinderen zijn er zwemvesten beschikbaar (bruikleen). Deze dient u wel vooraf te reserveren, dat kan eenvoudig online. Ook is het mogelijk om met onze sloepen te vissen. Let op: u dient in het bezit te zijn van een voor het gebied geldige visvergunning. Een dagvergunning (voor volwassenen en voor de jeugd) kunt u eenvoudig online reserveren. Deze ligt op de dag van vertrek voor u klaar.

U heeft geen vaarbewijs nodig voor het besturen van onze sloepen.

Uw trouwe viervoeter is ook van harte welkom op al onze boten, geef bij uw reservering aan als uw viervoeter meekomt. In de Biesbosch is uw hond ook welkom. Op de meeste plaatsen dient de hond echter wel aangelijnd te blijven.

Verhuurtijden van 1 april t/m 31 oktober (online ziet u welke tijdsvlakken op welke dagen mogelijk zijn):

Dag: 9.00 uur tot 18.00 uur. Ophalen tussen 9.00 en 11.30 uur. De sloepen dienen vòòr 18.00 uur weer bij onze ligplaats afgemeerd te zijn.

Sloepen

De Whaly 450 is een volledig recyclebare sloep van Polyethyleen, deze wordt in Nederland geproduceerd. Wij varen met betrouwbare en zuinige Honda motoren. Wij dragen er zorg voor dat onze vloot up tot date is en blijft. 

Praktisch

Wij hanteren geen borg maar wel een eigen risico van € 125,-. Deze hoeft u niet vooraf aan ons te voldoen. Maar wordt bij schade in rekening gebracht en dient direct per pinbetaling te worden voldaan.

Lees ook onze veel gestelde vragen.