NL EN

Een sloep huur je bij de Biesbosch In

Verhuur van medio april tot medio oktober:

Dag: 10:00 uur tot 17.00 uur. De sloepen dienen vòòr 17.00 uur weer bij onze ligplaats afgemeerd te zijn.

Huurprijzen:
Sloep: €135,-*
Luxe sloep: €155,-*
Elektrische sloep: €115,- (4 uur varen)
*Prijzen zijn inclusief 12L brandstof

Zit de boot die u zoekt hier niet bij? Kijk dan eens op www.drima.nl. Hier verhuren wij luxe sloepen voor 10 personen.

Waarom een sloep huren bij de Biesbosch In?

Als u bij ons een sloep huurt krijgt u een duidelijke uitleg over de verschillende routes in de Biesbosch , komt u voor de natuur beleving of gaat u liever met de kids naar een van de strandjes in de Biesbosch? Wij leggen u het graag uit aan de hand van de Biesbosch vaarkaart.

Onze verhuur sloepen zijn de in Nederland geproduceerde Whaly classic sloepen welke volledig recyclebaar zijn, een bewuste keuze m.b.t. het duurzaam ondernemen in de Biesbosch. Ook hebben wij nu een aantal elektrische verhuur sloepen om fluisterstil door de Biesbosch te varen. De andere verhuur sloepen zijn uitgerust met zeer zuinige Honda, Yamaha en Suzuki motoren.

Uw hond mag uiteraard mee op al onze verhuur sloepen, in de Biesbosch dient deze wel aangelijnd te zijn als u de kant op gaat. Onze Whaly sloepen zijn geschikt om te gaan varen met maximaal 5 personen. Onze elektrische sloep is voor maximaal 4 personen. Al onze sloepen zijn voorzien van een Biminitop. Deze zorgt voor schaduw in de sloep. De luxe sloep en de elektrische sloep hebben ook een stuurconsole.

Ideaal om met je partner of gezin een mooie dag te beleven. Voor de kinderen zijn er zwemvesten beschikbaar (bruikleen). Deze Kunt u eenvoudig vooraf online reserveren. Ook is het mogelijk om met onze sloepen te vissen. Let op: u dient in het bezit te zijn van een voor het gebied geldige visvergunning. Een dagvergunning (voor volwassenen en voor de jeugd) kunt u ook eenvoudig online reserveren. Deze ligt op de dag van vertrek voor u klaar.

U heeft geen vaarbewijs nodig voor het besturen van onze sloepen.

Uw trouwe viervoeter is ook van harte welkom op al onze boten, geef het bij uw reservering aan als uw viervoeter meekomt. In de Biesbosch is uw hond ook welkom. Op de meeste plaatsen dient de hond echter wel aangelijnd te blijven.

Sloepen

De Whaly 450 is een volledig recyclebare sloep van Polyethyleen, deze wordt in Nederland geproduceerd. De sloepen zijn geschikt voor maximaal 5 personen (elektrische sloep max. 4 personen). Wij varen met betrouwbare en zuinige Honda, Yamaha en Suzuki motoren en Combi E-Thrusters. Wij dragen er zorg voor dat onze vloot up tot date is en blijft. 

Praktisch

Wij hanteren geen borg maar wel een eigen risico van €125,-. Deze hoeft u niet vooraf aan ons te voldoen. Bij schade wordt het eigen risico in rekening gebracht en dient het bedrag direct per pinbetaling te worden voldaan.

Lees ook onze veel gestelde vragen.