NL EN

Onze sloepen

Onze sloep en luxe sloep zijn geschikt om te gaan varen met max 4 personen en 2 kinderen t/m 12 jaar. Onze elektrische sloep max 4 personen. Al onze sloepen zijn voorzien van een Biminitop. Deze zorgt voor schaduw in de sloep. De luxe en elektrische sloep hebben een stuurconsole.

Huurprijzen:

Sloep: € 120*

Luxe sloep: € 140*

Elektrische sloep: € 155

*Prijzen zijn excl. brandstofkosten. Gemiddeld verbruik ongeveer € 22,50

Ideaal om met je partner of gezin een mooie dag te beleven. Voor de kinderen zijn er zwemvesten beschikbaar (bruikleen). Deze dient u wel vooraf te reserveren, dat kan eenvoudig online. Ook is het mogelijk om met onze sloepen te vissen. Let op: u dient in het bezit te zijn van een voor het gebied geldige visvergunning. Een dagvergunning (voor volwassenen en voor de jeugd) kunt u eenvoudig online reserveren. Deze ligt op de dag van vertrek voor u klaar.

U heeft geen vaarbewijs nodig voor het besturen van onze sloepen.

Uw trouwe viervoeter is ook van harte welkom op al onze boten, geef bij uw reservering aan als uw viervoeter meekomt. In de Biesbosch is uw hond ook welkom. Op de meeste plaatsen dient de hond echter wel aangelijnd te blijven.

Verhuurtijden van 1 april t/m 30 september:

Dag: 9.00 uur tot 18.00 uur. Ophalen tussen 9.00 en 11.30 uur (tip: kom zo vroeg mogelijk). De sloepen dienen vòòr 18.00 uur weer bij onze ligplaats afgemeerd te zijn.

Sloepen

De Whaly 450 is een volledig recyclebare sloep van Polyethyleen, deze wordt in Nederland geproduceerd. Zijn geschikt voor maximaal 4 personen en 2 kinderen t/m 12 jaar (elektrische sloep max 4 personen). Wij varen met betrouwbare en zuinige Honda motoren en Combi E-Thrusters. Wij dragen er zorg voor dat onze vloot up tot date is en blijft. 

Praktisch

Wij hanteren geen borg maar wel een eigen risico van € 125,-. Deze hoeft u niet vooraf aan ons te voldoen. Maar wordt bij schade in rekening gebracht en dient direct per pinbetaling te worden voldaan.

Lees ook onze veel gestelde vragen.