Luxe sloep (6 personen)

  

Verhuurperiode

De verhuurperode van de 6 persoons luxe sloep is van 1 april tot 31 oktober*
*in de maand oktober dient de sloep voor 17.00 uur binnen te zijn

Huur luxe sloep Brabantse Biesbosch

U kunt onze sloepen online reserveren. Indien u vandaag wil varen, neem dan contact met ons op voor de beschikbaarheid.

De luxe sloep van De Biesbosch In is de ideale boot om de Brabantse Biesbosch te ontdekken. De boot van het type Whaly 450 Classic is gemakkelijk te besturen door de ingebouwde stuurconsole en er is geen vaarbewijs nodig. Deze boot is dus door iedereen te besturen. De zuinige Honda 8pk motor zorgt voor urenlang vaarplezier in de Brabantse Biesbosch. Vaart u met het gezin de Biesbosch in, dan zijn er voor de kinderen gratis zwemvesten beschikbaar, deze dient u wel vooraf te reserveren. Daarnaast zijn honden welkom bij ons op alle boten. U heeft geen vaarbewijs nodig voor het besturen van onze sloepen.

De boten zijn online te reserveren voor de hele dag. Een dagdeel huren is ook mogelijk, op basis van beschikbaarheid op de dag zelf in het hoogseizoen, buiten het seizoen kunt u deze ook vooraf reserveren op doordeweekse dagen (dit kan enkel telefonisch). Ook is het mogelijk de boot 2 of 3 dagen te huren, de nachten zijn dan gratis en u ontvangt 12 liter brandstof gratis. Let op: Als u gaat overnachten dan dient u rekening te houden met het totale gewicht. Gaat u met meer dan 4 personen dient u een extra 6 persoons sloep te reserveren, dit in verband met alle spullen die u meeneemt.
De borg dient u op de dag van vertrek contant te voldoen. Bij correcte inlevering ontvangt u de borg, min de brandstofkosten retour.


U kunt na afloop van uw vaartocht nog even heerlijk nagenieten bij Bistro Amerzicht
Neem plaats op een van onze terrassen met een heerlijk drankje of ijsje en geniet van het uitzicht om de dag heerlijk af te sluiten! 
 

Tarieven

Per dag (10:00 – 18:00): €130,-
Per dagdeel (13:30 – 18:00) €105,-

Borg: €125,-


Nu reserveren