Onze sloepen

  

Verhuurperiode

Onze 6 persoonssloepen zijn te huren van 1 april tot en met 31 oktober.
Onze 10 persoons sloepen zijn het gehele jaar te huren. 

Wij adviseren om altijd om tijdig te reserveren, zo bent u verzekerd van een sloep.
Hou er rekening mee dat buiten het seizoen (november tot en met maart) de sloepen tot 16.00 uur te huren zijn.

Varen in de Brabantse Biesbosch
De Brabantse Biesbosch is een van de mooiste gebieden om te varen in Nederland. Huur een boot bij Sloepverhuur De Biesbosch In en ontdek het bijzondere natuurgebied met al zijn kreken, sloten en stromen. De boten geven zowel de ervaren kapitein als de onervaren kapitein de mogelijkheid om een dag te genieten op het water. De sloepen van Sloepverhuur De Biesbosch In bieden de mogelijkheid om zonder vaarbewijs toch de Brabantse Biesbosch te ontdekken. De 5- en 8 pk Honda motoren zijn geschikt voor de beginnende vaarders en behoeven daarom ook geen vaarbewijs. Bij De Biesbosch In heb je de keuze uit de Electrische Sloep voor 10 personen of de Luxe Sloep en de Basis Sloep, beide geschikt tot 6 personen. Daarnaast is je trouwe viervoeter van harte welkom op onze boten!

Vissen
Uiteraard kunt u ook als ervaren of onervaren visser bij ons een visboot huren om een hele dag of een dagdeel op zoek te gaan naar o.a.:
*Snoerkbaars
*Baars
*Voorn
*Karper
*Meerval etc.
Binnenkort volgt er meer informatie over vissen in en rondom Nationaal Park De Biesbosch en welke visboten wij in de verhuur hebben.

Honden welkom
Op al onze boten zijn honden welkom. De Biesbosch is ook toegankelijk voor uw trouwe viervoeter. Op de meeste plaatsen geldt echter dat uw hond aangelijnd dient te zijn. Lees de parkregels.

Bedrijfsuitjes en groepen
Voor grote groepen en bedrijfsuitjes hebben we speciale mogelijkheden. 

Vergeet niet te reserveren
Bij lekker weer trekken veel mensen de Biesbosch in. Het aantal bootjes dat te huur is, is beperkt. We adviseren daarom altijd om online te reserveren of vooraf te bellen voordat u naar Drimmelen afreist. We zorgen dan dat de boot voor u klaar ligt en u zo snel mogelijk kunt vertrekken.

Vaarkaart Biesbosch
Als u een sloep huurt bij De Biesbosch In krijgt u van ons een originele waterkaart van het gebied mee. Zo kunt u de mooiste routes varen en de leukste plekjes in de Biesbosch bezoeken. Neem nu alvast een kijkje op de kaart.


Reserveren kan online via onze verhuurpagina: 6 persoons basis sloep - 6 persoons luxe sloep - 10 persoons elektrische sloep

 
Verhuur uitsluitend aan personen boven de 18 jaar en op vertoon van een geldig legitimatie bewijs.
Bij verhuur gaat u automatisch akkoord met onze Algemene voorwaarden.