Onze sloepen kunt u online reserveren voor een hele dag.
Een dagdeel kunt u telefonisch of via e-mail/Whatsapp reserveren.

Onze sloepen

Varen in de Biesbosch
De Biesbosch is een van de mooiste gebieden om te varen in Nederland. Huur een boot bij Sloepverhuur De Biesbosch In en ontdek het bijzondere natuurgebied met al zijn kreken, sloten en stromen. De boten geven zowel de ervaren kapitein als de onervaren kapitein de mogelijkheid om een dag te genieten op het water. De sloepen van Sloepverhuur De Biesbosch In bieden de mogelijkheid om zonder vaarbewijs toch de Biesbosch te ontdekken. De 5- en 8 pk Honda motoren zijn geschikt voor de beginnende vaarders en behoeven daarom ook geen vaarbewijs. Bij De Biesbosch In heb je de keuze uit de Electrische Sloep voor 10 personen of de Luxe Sloep en de Basis Sloep, beide geschikt tot 6 personen. Daarnaast is je trouwe viervoeter van harte welkom op onze boten!

Honden welkom
Op al onze boten zijn honden welkom. De Biesbosch is ook toegankelijk voor uw trouwe viervoeter. Op de meeste plaatsen geldt echter dat uw hond aangelijnd dient te zijn. Lees de parkregels.

Bedrijfsuitjes en groepen
Voor grote groepen en bedrijfsuitjes hebben we speciale mogelijkheden. In totaal is er op de boten voor 110 personen ruimte, verdeeld over 17 boten. Neem voor de mogelijkheden om deze boten te huren contact met ons op.

Vergeet niet te reserveren
Bij lekker weer trekken veel mensen de Biesbosch in. Het aantal bootjes dat te huur is, is beperkt. We adviseren daarom altijd om online te reserveren of vooraf te bellen voordat u naar Drimmelen afreist. We zorgen dan dat de boot voor u klaar ligt en u zo snel mogelijk kunt vertrekken.

Vaarkaart Biesbosch
Als u een sloep huurt bij De Biesbosch In krijgt u van ons een originele waterkaart van het gebied mee. Zo kunt u de mooiste routes varen en de leukste plekjes in de Biesbosch bezoeken. Neem nu alvast een kijkje op de kaart.


Reserveren kan online via onze verhuurpagina: 6 persoons basis sloep - 6 persoons luxe sloep - 10 persoons elektrische sloep

 
Verhuur uitsluitend aan personen boven de 18 jaar en op vertoon van een geldig legitimatie bewijs.
Bij verhuur gaat u automatisch akkoord met onze Algemene voorwaarden.